Til forsiden
Sitemap
Mail til NyeSkabe
Kontakt NyeSkabe
Nye Skabe - Til forsiden

Garderobeskabe og walk in closet

- Vi er eksperter i specialtilpassede løsninger

 
Mange valgmuligheder
Når du skal vælge et nyt garderobeskab i dag er der virkelig mange muligheder. Og meget at tage stilling til.

Valg af materialer til garderobeskabet
Du kan få mange både almindelige og eksotiske træsorter. Der er også et meget stort udvalg af laminater, som du kan vælge mellem. Det er selvfølgelig afgørende at materialerne passer ind i dit rum. Er du i tvivl hjælper vi gerne med råd og vejledning om udvalget af materialer, der kan passe ind i dine omgivelser.

Lågerne til garderobeskabet
Lågerne er et kapitel for sig. Almindelige låger eller skydelåger. Skydelåger sparer plads, men almindelige låger kan også være meget flotte. Der er også mange muligheder for spejle og greb og profiler på lågerne.

Walk in closet
Det har efterhånden været populært med walk in closet i Danmark. Vi har jo set det så ofte i de amerikanske film. Det er også lækkert med så stor en garderobe, hvis man kan skabe pladsen til det i sit værelse. Der er jo nærmest tale om et selvstændigt rum i rummet.

Det er vigtigt at planlægge et walk in closet grundigt med tegninger over, hvordan det skal fungere. Udvalget af materialer er også stort. Vi hjælper ofte med udarbejdelse af planer og tegninger, så du kan få den garderober, som du har drømt om.

Garderobeskab efter mål
NyeSkabe v/ Nielsen & Søn ApS
Yderholmen 19
2750 Ballerup
Tlf. 44 97 09 77
Fax. 44 97 50 95
post@nye-skabe.dk